Wij werken bij voorkeur niet met een uurtarief. Tijdens een informeel intakegesprek op ons kantoor te Andijk kunt u met ons kennismaken. Daarna doen wij u per email een duidelijk voorstel wat wij voor u kunnen betekenen en ook hoeveel u dat gaat kosten.

Maar al te vaak worden ondernemers geconfronteerd met vage eindafrekeningen. Wij willen deze onduidelijkheden voorkomen en maken daarom vaste prijsafspraken. Tijdens het gesprek zal eventueel worden afgesproken om een tweede gesprek te plannen, in dat tweede gesprek gaan wij u uitvoerig informeren hoe u de administratie kunt gaan opzetten. Indien een administratie namelijk goed is opgezet bespaart dat veel tijd en dat komt weer ten goede van de factuur.

Administratiekantoor Rob Bakker heeft een groot aantal tevreden klanten, van klein tot middelgroot. Wij proberen ons te onderscheiden van andere kantoren door gericht een advies uit te brengen aan de ondernemer wanneer wij denken dat dit nodig is, dus niet alleen als de ondernemer daar zelf om vraagt. En voor ons fiscaal advies berekenen wij aan onze vaste klanten geen kosten. Neemt u ook kennis van onze uitgebreidere leveringsvoorwaarden?

De verwerking van uw boekhouding doen wij op kantoor van Administratiekantoor Rob Bakker. Echter op verzoek van de klant kan hier van worden afgeweken. Het is ook mogelijk om uitsluitend een periodieke controle van uw boekhouding te doen indien U zelf instaat voor de verwerking. Beginnende ondernemers worden extra begeleid.
 

Wat u zelf kunt doen

Om de hoge vaste kosten te besparen die een boekhouding met zich mee kan brengen bieden wij u de unieke gelegenheid om door ons een korte opleiding te volgen om uw boekhouding zelf grotendeels te kunnen gaan doen. Software leveren wij, u logt in op internet (waar ook ter wereld) en u kunt aan de slag. Bankmutaties worden automatisch ingelezen, dit bespaart u aanzienlijk veel tijd. (Tegen een kleine meerprijs per maand kunnen wij voor uw factureringsoftware regelen.) Administratiekantoor Rob Bakker kijkt vervolgens online met u mee, voert correcties uit en bespreekt samen met u hoe u de bedrijfsvoering verder kan verbeteren.

U begrijpt, dit levert u direct geld op. Wij richten ons voor u op de fiscale en juridische kant van uw onderneming. Het is ook mogelijk om uw bonnen af te leveren op een door onze voorschreven werkwijze, dan doen wij de rest. In de regel werken wij met vaste tarieven per maand. Geen onverwachte hoge rekeningen dus. Kortom een transparante prijs. Geen verborgen kosten, u weet waar u aan toe bent. U krijgt van tevoren schriftelijk een offerte, meestal voor één jaar waarbij de betaling plaats vindt in 12 maandelijkse termijnen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Zo blijft u altijd op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen en informatie.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en u kunt zich altijd weer uitschrijven.

Uw E-mailadres:

Ongeldige invoer.

Ongeldige invoer
Voer de 4 cijfers in
Voer de 4 cijfers in

Ongeldige invoer