Administratiekantoor Rob Bakker

Administratiekantoor Rob Bakker > Hulp > Hulp bij financiëring

Hulp bij financiëring

Kom meer te weten

De juiste financiering

Laat je niet uit het veld slaan door alle negatieve berichten. Natuurlijk moet je als ondernemer niet de ogen sluiten voor het feit dat het momenteel slechter gaat met de economie. Dit is geen probleem voor jou als ondernemer! Eerder een uitdaging. Echter moet je proberen een probleem in je onderneming te zien als een uitdaging. Administratiekantoor Rob Bakker kan je mogelijk verder helpen bij het vinden van de juiste financiering voor jouw bedrijf. Te denken valt aan…
In veel gevallen zal een ondernemersplan nodig zijn. Administratiekantoor Rob Bakker kan je op dit gebied van dienst zijn. Vaak komt het voor dat ondernemers tegen de bureaucratie aanlopen als het om het verstrekken van financieringen gaat. Een BKR-registratie bijvoorbeeld, kan wel eens voor een probleem zorgen. Toch is het niet altijd zinloos om bij ons te informeren wat wel en niet mogelijk is. Er is immers veel mogelijk. Meer dan je denkt!
Hulp

Hulp nodig bij financiëring?

Klik hieronder op ‘contact opnemen’ voor een gesprek bij jou, bij ons op kantoor of natuurlijk online.

 

Ons kantoor is gevestigd in Andijk, maar onze klanten zitten door heel Noord-Holland. Vooral in de driehoek tussen Enkhuizen, Amsterdam en Alkmaar in plaatsen zoals, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Grootebroek, Venhuizen, Medemblik, Wervershoof en natuurlijk Hoorn.