Administratiekantoor Rob Bakker

Administratiekantoor Rob Bakker > Hulp > Hulp bij achterstanden

Hulp bij achterstanden

Kom meer te weten

Er is meer mogelijk dan je denkt

Achterstanden? Problemen met de fiscus? Beslagleggingen? In het verleden heeft ons kantoor meerdere malen cliënten van dienst kunnen zijn die problemen hadden met hun administratie. maar ook bijvoorbeeld met belastingachterstanden. In veel van deze gevallen dachten klanten dat het probleem niet te verhelpen was, echter blijkt in de praktijk toch veel mogelijk. Laat je niet ontmoedigen door hoge dwangbevelen. Neem contact op met ons kantoor, en bespreek de situatie.

Het gaat meestal om…

Achterstanden in de boekhouding (meerdere jaren) of betalingsproblemen door onder andere slecht betalende debiteuren. Of misschien ben je door persoonlijke omstandigheden niet in staat geweest om orde op zaken te stellen.

 

Neem contact op met Administratiekantoor Rob Bakker. Wellicht zijn jouw problemen minder groot dan je denkt, en krijgen we je bedrijf weer in balans.

Hulp

Hulp nodig bij achterstand(en)?

Klik hieronder op ‘contact opnemen’ voor een gesprek bij jou, bij ons op kantoor of natuurlijk online.

 

Ons kantoor is gevestigd in Andijk, maar onze klanten zitten door heel Noord-Holland. Vooral in de driehoek tussen Enkhuizen, Amsterdam en Alkmaar in plaatsen zoals, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Grootebroek, Venhuizen, Medemblik, Wervershoof en natuurlijk Hoorn.