Administratiekantoor Rob Bakker vindt dat de bedrijfsadministratie een afspiegeling moet zijn van uw bedrijf. Met andere woorden het is de spiegel en het kompas waarop u als onderneming / ondernemer u koers mee kan bepalen. Het is een instrument waarmee u inzicht krijgt waar uw bedrijf staat en hoe de winstgevendheid zich ontwikkeld. Om dit te bereiken dient uw administratieve organisatie op de juiste wijze te worden ingericht. Dit zal voor de meeste ondernemingen maatwerk zijn.

Wij zorgen samen met u dat de fundering goed is en zullen de administratie zodanig inrichten dat u altijd inzicht heeft in het resultaat van uw onderneming. U bepaalt zelf of u de dagelijkse boeking zelf gaat invoeren of dat Administratiekantoor Rob Bakker dit voor u doet. Wij kunnen u op diverse manieren ondersteunen met uw administratie.

Als kantoor kunnen wij u alles uit handen nemen zodat u zich zelf bezig gaat houden met datgene waar u goed in bent en dat is het ondernemen en de koers uitzetten voor uw bedrijf.

Het is verstandig om vooraf de diverse mogelijkheden met elkaar door te spreken.

Bedrijfsadministratie, boekhouding, en belastingaangifte

Optioneel: online boekhouden

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Zo blijft u altijd op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen en informatie.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en u kunt zich altijd weer uitschrijven.

Uw E-mailadres:

Ongeldige invoer.

Ongeldige invoer
Voer de 4 cijfers in
Voer de 4 cijfers in

Ongeldige invoer