Het streven van Administratiekantoor Rob Bakker is een zo breed mogelijk pakket van diensten aan te leveren waarbij het cliënt contact voorop staat.

Onze werkwijze om het contact zo optimaal mogelijk te laten zijn, bereiken wij op de volgende wijze: 5 á 6 persoonlijke contacten op jaarbasis.

Eens per kwartaal worden de zaken voor verwerking bij het bedrijf of thuis opgehaald en ook teruggebracht. Op deze wijze is het over algemeen iets gemakkelijker om in een ongedwongen sfeer met elkaar van gedachten te wisselen. Aan de hand van de kwartaalresultaten wordt in een kort verslag de afgelopen periode maar ook de nabije toekomst schriftelijk weergegeven. Als dit van toepassing is zal ook worden aangegeven wat er verbeterd kan worden en wat het effect zal zijn op de bedrijfsvoering (besturing en beheersing  van de processen) en winstgevendheid van uw bedrijf.

De persoonlijke bereikbaarheid en via de telefoon is iedere werkdag van 08.00 tot 22.00 uur en in het weekeinde telefonisch van 10.00 tot 18.00 uur.


Administratiekantoor Rob Bakker verzorgt de volgende diensten:

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Zo blijft u altijd op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen en informatie.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en u kunt zich altijd weer uitschrijven.

Uw E-mailadres:

Ongeldige invoer.

Ongeldige invoer
Voer de 4 cijfers in
Voer de 4 cijfers in

Ongeldige invoer