Welkom op onze website. Iemand die voor Administratiekantoor Rob Bakker kiest, is zich ervan bewust dat de boekhouding in de eerste plaats een instrument is waarop zij zich baseren om het beleid te bepalen.
Met andere woorden uit de boekhouding van voorgaande jaren conclusies trekken naar de toekomst. Administratiekantoor Rob Bakker helpt u daarbij en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij verwerken namelijk uw boekhouding tegen een vast tarief per maand, zo heeft u ook een betere kijk op uw vaste lasten. U kunt voor een indicatie van de prijzen even verder op de site kijken bij tarieven. Opgelet, wellicht kan de prijs voor u anders uitvallen, neem voor meer zekerheid daarover contact met ons op.

Verder heeft u de mogelijkheid om onder begeleiding de boekhouding te voeren, wij kijken met u mee, en corrigeren indien nodig als u het niet goed doet. Wilt u echter helemaal niets meer met uw administratie te maken hebben, dan is dat ook geen probleem, voor een vaste prijs per maand kunt u deze werkzaamheden in zijn geheel uitbesteden.

Administratiekantoor Rob Bakker, uw boekhouder werkt als erkend en ervaren deskundig belastingconsulent met BECON-nummer 537354 en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 3712.6307

Administratiekantoor Rob Bakker is vooral actief in de regio West-Friesland (Noord-Holland) maar onze klanten bevinden zich ook buiten de regio. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag is de bereikbaarheid minder.

Rob Bakker, oprichter van Administratiekantoor Rob Bakker

Aan de persoon achter de ondernemer in West-Friesland

Geachte ondememer,

Heeft u weleens het idee dat uw adviseur niet bereikbaar is op het moment dat het u schikt? Dat de samenwerking met uw adviseur niet optimaal is. Dat uw kijk op uw onderneming niet gedeeld kan worden met uw adviseur. Dat een advies u te laat bereikt om de koers van uw onderneming te wijzigen. Dat u zonder te vragen advies krijgt of dat u een adviseur heeft, omdat de bank of belastingdienst dat wil.

Wanneer het bovenstaande niet op u van toepassing is, feliciteer ik u met uw adviseur en wens u beiden een jarenlange samenwerking toe.

Als u niet tevreden bent, is Rob Bakker de juiste persoon voor een duidelijk antwoord.
Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet.

Met een vriendelijke groet,

Rob Bakker
Administratiekantoor Rob Bakker te Andijk

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Zo blijft u altijd op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen en informatie.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en u kunt zich altijd weer uitschrijven.

Uw E-mailadres:

Ongeldige invoer.

Ongeldige invoer
Voer de 4 cijfers in
Voer de 4 cijfers in

Ongeldige invoer